Fit HubYaşamInstagram'da Mutlaka Takip Etmeniz Gereken 10 Fit Yıldız

Instagram’da Mutlaka Takip Etmeniz Gereken 10 Fit Yıldız

Instagram’da gezinmek size zaman kaybı gibi geliyor olabilir. Belki de gerçekten öyledir. Peki, bu “zaman kaybını” fit bir vücut ve beslenme rutininiz için değerli hale getirmek ve kendinizi motive etmek için kullanmak istemez miydiniz? Instagram’da takip ettiğiniz ünlülerin hesaplarında gezinerek kendiniz için bazı ipuçları yakalayabilirsiniz!

Bu yıldızlara dünyanın en iyi fitness eğitmenleri, beslenme uzmanları, aşçıları ve doktorlarının yardımcı olduğunu biliyorsunuz. İnternetin dünyayı daha da küçülttüğü çağımızda, ünlülerin fit yaşamı ile ilgili tüm tüyolara ilk elden sahip olabilmeniz mümkün. Superman’in ta kendisi Henry Cavill, Game of Thrones’un Khal Drago’su Jason Momoa ve Mark Wahlberg gibi vücutları ile parlayan yıldızların profillerini sizler için derledik!

1. Henry Cavill

21. yüzyılın yeni Superman’iyle tanışın! Kendisi inanılmaz yakışıklı olduğu kadar da nazik de. Fiziğine gelince, konuşmaya bile gerek yok. Son zamanlarda kendisini The Witcher uyarlamasında izlerken, antrenmanlarını daha da arttırdığını Instagram hesabından tanık olduk. Süper sevimli köpekleri için bile bu hesabı takip etmeye değer!

2. Chris Hemsworth

Egzotik tatiler, gösterişli film galaları ve biz ölümlülerin sadece hayal edebileceği tüm etkinliklerde görmeye alıştığımız Chris Hemsworth vücudu ile de zirvede. Onu kıskanmak ise çok zor çünkü, gişe rekorları kıran rollerinin her biri için spor salonlarında ne kadar çaba harcadığını bol bol paylaştığı fotoğraf ve videolardan izleyebiliyoruz. Neyse ki, Hemsworth’un Instagram’ı karın kasları ve pozlardan daha da fazlasına sahip. Fitness antrenmanlarına dair ipuçları yakalamak ve bu tanrısal fiziğe sahip olmak isterseniz Hemsworth’u mutlaka takip edin!

3.Stephen Amell

View this post on Instagram

This was an interesting way to end the workout.

A post shared by Stephen Amell (@stephenamell) on

Stephen Amell kariyerine DC Comics karakterlerinden biri olan Green Arrow olarak devam ederken tüm başarılarını tabii ki de tesadüflere bırakmıyor. Amell yeni sezona hazırlanırken veya antrenman yaparken uyguladığı deadlift ve fonksiyonel antrenmanlarını Instagram’da oldukça hevesli bir şekilde sergiliyor. Hayatındaki zindeliği bir yaşam tarzı olarak benimseyen Stephen Amell’in paylaşımları, rutinine yeni antrenmanlar eklemek isteyen herkes için mükemmel bir fırsat olabilir.

4.Tom Hopper

Muscle & Fitness’a kapak olmak kolay değil, ancak Tom Hopper pek çok kez bizim sayfalarımızı süsledi: Netflix’in en yeni şovu The Umbrella Academy için onun fitness rutininisizlerle paylaşmıştık son olarak. Uzun zamandır ağırlıkların öğrencisi olan Hopper, spor salonunu bilgeliğini düzenli olarak Instagram’da paylaşarak, takipçilerine neden ip egzersizlerini seçtiğini veya sağlık topu çalışmanın önemi ile ilgili tavsiyeler veriyor. Hatta kendi egzersizlerini de sayfasında takipçileri için paylaşıyor.

Hopper’ı takip etmek sizin için yeterli değilse, Hopper’ın sadece kolları için özel olarak açılan Instagram hesabını da takip edebilirsiniz. Görünüşe göre yıldızın kolları o kadar mükemmel ki fanlarından biri @TomHoppersArm adında bir sayfa açacak kadar hayran kalmış!

5.Tom Ellis

Şeytan gerçekten ona hayat veren aktör Tom Ellis’e benziyor olsaydı, insanları nasıl kışkırttığını kolayca anlayabilirdik; fiziği ile pek tabi! Lucife dizisinin yıldızı Ellis’in Instagram sayfası, bu vücut için dökülen tüm teri belgeliyor ve 2,1 milyon takipçisi ile hayranları da onu takdir etmeyi himal etmiyor. Tom Ellis 40 yaşından sonra böylesi birvücuda sahip olmuş. Yani hayatını fitness’a adayanlardan değil. Ancak hepimize açıkca gösteriyor ki, göz kamaştıran bir bedene sahip olmak için hiçbir zaman geç değil!

6.Jessica Biel

90’ların sonlarından beri ekranlarımızda ve kalplerimizde olan Jessica Biel, Justin Timberlake ile ilişkisi ve oyunculuk kariyeri arasında antrenmanlarına bolca zaman ayırmayı ihmal etmeyen ünlülerden. Biel vücudunu jimnastik ve futbol için yoğun bir eğitimle yıllarca çalıştırdıktan sonra son zamanlarda yavaşlamaya ve yoga öğrenmeye karar verdiğini söylüyor.

Tüm bu yoga hareketlerinin vücuduna daha da çok bağlanmasını sağladığını belirten Biel, yoganın yanı sıra koşmaktan, köpekleriyle yürüyüş yapmaktan, pliometrik ve circuit egzersizlerden de büyük haz duyuyor.

7.Zac Efron

Kim High School Musical’daki liseli çocuğun bu kadar hacimleneceğini beklerdi ki? Bugün Zac Efron, Hollywood’da kıskanılacak kadar görkemli fiziğiyle adından söz ettiriyor. Baywatch, The Greatest Showman ve Neighbors’da sergilediği karın kasları, Disney filmlerinde dans ettiği günlerden bu yana spor salonundan asla çıkmadığının en büyük kanıtı oldu.

Şu anda Efron, kopuk ACL için geçirdiği ameliyatın ardından fizik tedavi görüyor ve YouTube’da da bu iyileşme sürecinden bahsetmeyi ihmal etmiyor. Ameliyatından önce YouTube’da düzenli olarak bir dizi egzersiz videosu paylaşan Efson bazı özel konukların yanı sıra tüm vücut hareketlerini de seyircileri için özel olarak kaydediyor.

8.Adriana Lima

Adriana Lima, Kasım 2018’de meleklikten emekli olduğunu açıklasa da meleklere yakışır vücuduna iyi bakmayı bırakmış değil. Her zamanki gibi vücuduyla meşgul olmayı seviyor ve model fiziğini korumak için spor salonundan asla çıkmıyor. Lima’nın keto diyeti tutkunu ve boks sever olduğu sosyal medyasında apaçık ortada. Favori egzersizlerinin, ağırlık kaldırma ve ip atlama olduğunu da anlamak mümkün.

“Uzun süre yaşamayı planlıyorum” diyen Lima vücudunu egzersizlerle sağlıklı tuttuğunu, bu şekilde daha enerjik kaldığını her fırsatta dile getiriyor.

9.Jason Momoa

Game of Thrones’da Khal Drago ve DC Extended Universe filmlerinde Aquaman rolüyle unutulmaz karakterler yaratan Jason Momoa spor tutkusunu Instagram’da göstermeyi ihmal etmeyenlerden. Ekran dışı hobileri göz önüne alındığında, bu kadar olağanüstü bir vücuda sahip olması şaşırtıcı değil. Momoa tam anlamıyla her şeyi ama her şeyi yapmaya bayılıyor. Tırmanış, sörf ve yüzme tutkusunun yanı sıra spor salonundaki antrenmanlarının da aşığı.

Momoa sabah egzersiz yapmayı tercih ettiğini, sabah 5’te kalktığını ve çok sıkı antrenman yaptığını söylüyor. İki çocuğu olan Momoa, bu yüzden erken kalkmasının zaten şart olduğunu ama bundan da faydalandığını söylüyor.

10. Kate Hudson

Filmlerden televizyon programlarına kadar her yerde karışımıza çıkan Kate Hudson, son yıllarda fitness tutkusuyla adından söz ettiriyor. Sık sık egzersiz rutinlerini ve kıskanılacak karın kaslarını göstermek için Instagram’a bolca fotoğraf koymayı ihmal etmiyor.

Yakın zamanda yapılan bir röportajda, Hudson pilates, dans, bisiklet, circuit eğitimi almaktan aşırı keyif aldığından söz ediyor. Ayrıca anneliğiyle spor tutkusunu çok iyi bir şekilde dengeleyen Hudson, sporunu yaparken bile çocuklarından ayrı vakit geçirmemeye çalışıyor.

BİZİ INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN!