Fit HubCelebrity2019 Senin Yılın Olsun

2019 Senin Yılın Olsun

Yeni yıla nasıl girersen o şekilde devam edersin derler ya, haydi sen de yeni yılın ilk ayında kendine bir söz ver ve harekete geç!

Hayatında değiştirmek, geliştirmek, öğrenmek, aktif etmek, vazgeçmek vb. her neye ihtiyacın varsa o yönde olmalı. Aslında, bu temel kavramları hayatına kolayca entegre etmeni sağlayacak bir formülüm var! Bunu ciddi anlamda, kendimden ve uzmanlığımdan yola çıkarak söylüyorum! En ulaşılabilir, en verimli ve en ucuz formül spor yağmak! Şimdi ne alakası var diye düşünebilirsin ama inan çok ilgisi var. Hayatın getirdiği olumlu ya da olumsuz süprsizler karşısında soğukkanlı, enerjik ve kabullenici bir
yaklaşımla kalabilmek için güçlü olmak gereklidir. Bu güç içinse daima aklını, ruhunu ve bedenini korumalısın. Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur! Bu sözü boşuna söylememişler. Kendin için yapacağın en büyük yatırım, spor yaparak hem fiziksel hem mental gelişimini desteklemek olacaktır. Nasıl mı? Şimdi gözlerini kapat ve sporla ilk tanıştığın zamanları düşün, belki canın acıdı, belki nefes nefese kaldın, belki birçok şeyi yapamayacağını düşündün… Gün geçtikçe fiziksel olarak geliştiğini, değiştiğini fark ettikçe özgüvenin ciddi şekilde artmadı mı? Aynaya baktığında yüzünde bir tebessüm oluşmadı mı?


Ben yapamam kelimesi, hayır çalışırsam yaparım kelimesi ile yer değiştirmedi mi? Eğer cevapların evet ise, aynı şekilde spora devam, eğer hayır ise harekete geçmemişsin demektir! Cevabı hayır olanlar yeni yılda herekete geçmeye odaklansın lütfen! Hayat çok kısa ve kendin için kaliteli bir şeyler yapmayı kaçırıyorsun, bak sene 2019 oldu. Cevabı evet olanlar ise, hedefleri yüksektsin lütfen, sporda sınır yoktur! Her şeyin üzerine birer birer ekleme yapma şansın hep var, hep daha iyiye, çünkü o zaman hayat sana istediklerini elde etmen için çok daha fazla güç veriyor. Bana güven, o kadar erken yaşta (3) sporla tanıştım ki, bugün spor uzmanı olarak 7’den 70’e herkesi spor ile buluşturmak için durmadan üretiyorum, gelişiyorum, öğreniyorum, çalışıyorum ve aktarıyorum. Öğrenme ve öğretme tutkum, insanların içerisinde kendimi rahatça ifade edebilme cesaretim, zor zamanlarda asla çıktığım yoldan dönmeyişim, hepsi ve daha fazlası milli sporcu olmamım ve sporu asla hayatımdan çıkarmamamın eseri!

O yüzden bıkmadan usanmadan herkesi bu harekete çağırıyorum. Bazı şeyler cidden parayla satın alınamıyor, özellikle ruhsal ve bedensel sağlık! O yüzden yeni yılın ilk ayında kendine bir söz ver ve bu yıl senin yılın olsun! Evrene tüm hayallerini ilet, hayallerini hedefe dönüştürebilmek için bedenini keşfet! Benim gibi aktif spor yapan ve yaptıranlarda zaman zaman motivasyonlarını kaybedebiliyor aslında. Bazen durmakta gerekli ama aklımız ve bedenimiz pek izin vermiyor sanki bizler için de yavaşlamak farklı bir hareket olabilir! Herkesin farklı bir hayat akışı, farklı zevkleri, farklı ritüelleri ve farklı aile yapıları var, ama hiç düşündünüz mü herkesi ortak noktada aynı anda birleştiren en büyük organizasyonlarının başında SPOR geliyor! O yüzden kendinizin ve sporun kıymetini bilin, bildirin lütfen. 2019 yılının ilk yazısında içimdeki spor tutkusunu, bana kattıklarını ve siz okuycularıma yaşatabileceklerini kaleme almak istedim. Çünkü bu şekilde spor ile henüz tanışmamış birkaç kişiyi bile olsa harekete geçirebilirsem yeni yılın en büyük hediyesini almış olurum! Hareket geçmek istiyorum diyenler lütfen bana ulaşsın. Youtube’a Ebru Karaduman diye yazın ve gelin beraber spor yapmaya başlayalım. Yeni yıl herkese huzur, sağlık, aşk, enerji, bereket ve spor dolu günler getirsin! Gelecek sayılarda hangi konu başlıklarını benim kalemimden okumak istersin onu da merak etmiyor değilim. Bana sosyal medya hesaplarımdan ulaşarak isteklerini yazabilirsin. Mutlu ve spor dolu bir yıl diliyorum herkese, hoşgeldin 2019!

BİZİ INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN!