Fit HubBeslenme2017 Supplement Oskarları Kazananları Belli Oldu!

2017 Supplement Oskarları Kazananları Belli Oldu!

Türkiye’de Supplementler.com sponsorluunda bu yıl ilki düzenlenen Supplement Oskarları Yarışması son buldu. Toplam 13 farklı kategoride Oskar sahibi olan favori supplementler sizin oylarınızla belirlendi!

2017 Supplementler Oskarları Yarışması son bulurken kategori birincisi supplementleri tahmin eden kişiler çekilişe katılmaya hak kazandı. Her kategori içinde çekiliş sonunda rastgele 40 kişiye birinci seçilen supplement hediye edildi! Ayrıca sosyal medyada oylamalarını paylaşan kişiler de Supplementler.com alışverişlerinde kullanmak üzere 100 ödül puanının sahibi oldu.

İşte 2017 Yılının Oskar Kazanan Supplementleri

Yılın Markası: Weider

Supplement dünyasının belki de en iddialı ismi olan Weider, gerek tadı gerek kalitesi ile kullanıcılarının gönlünü kazanmış görünüyor!

Yılın Supplementi: Weider Premium Whey Protein Tozu 2300 Gr

Sporcular kullandıkları tüm ürünlerin içinden bir favori belirlemek gerektiğinde ilk tercihlerini Weider Premium Whey Protein Tozu’ndan yana kullandı!

Yılın Protein Tozu: Weider Premium Whey Protein Tozu 2300 Gr

Protein tozu denilince akla gelen ilk isimlerden Weider Whey Protein Tozu yüksek kaliteli ham maddesi, ek glutamin ve BCAA destekleri ve vazgeçilmez tadıyla Oskarın sahibi oldu!

Yılın Tadı: Weider Premium Whey Protein Tozu 2300 Gr

Sporcu besinleri lezzet gerektirir. 2017’de sporcuların tadını en çok beğendiği supplement Weider Premium Whey Protein Tozu!

En İyi Tasarım: Grenade

Sıradışı ambalaj tasarımlarıyla Grenade hakkı olan Oskarı almış gibi gözüküyor!

En Yenilikçi Ürün: Scitec Protein Pancake 1036 Gr

Proteince zengin ve pratik bir öğün yapmak isteyenler ve pankek sevenler, Scitec Protein Pancake’in devrim gibi hareketiyle En Yenilikçi Ürün Oskar’ını Scitec’e verdi!

En Lezzetli Protein Bar: Multipower %50 Protein Bar 50 Gr

Hem lezzetli hem besleyici protein bar hangisi diye soruldu… Multipower %50 Protein Bar kazanan isim oldu!

Yılın Sporcu Vitamin Markası: Nature’s Supreme

2017 yılında sporcu takviyeleri arasına katılan Nature’s Supreme kadın ve erkekler için özel formülüze edilmiş multivitaminleri ve yüksek oranda patentli ham maddeye sahip CLA supplementi ile sporcuların gönlünü hızla kazandı!

Yılın Preworkoutu: Grenade 50 Calibre Pre-Workout 50 Servis

Daha sıkı bir antrenman performansı için kola, limon ve çilek aromaları BCAA, Arjinin ve Taurin destekleri ile Grenade, Yılın Preworkout Oskarının sahibi oldu!

Yılın Massi: Optimum Gold Standard Gainer 3250 Gr

Yüksek protein içeriği ile kas kütlesinin korunmasında ve oluşturulmasında görev alırken; yulaf, bezelye ve patates kaynaklı karbonhidrat ile sağlam bir hacim yaratan Yılın Massi Oskarı Optimum Gold Standard Gainer’ın oldu!

  1. Yılın Gainerı: Hardline Progainer 3000 Gr

Fiyat performans oranı, yüksek kaliteli ham maddesi ile Türk markası olan Hardline protein, Glutamin, BCAA oranları ile Yılın Gainerı Oskarı’nın sahibi oldu!

  1. Yılın BCAAsı: Scitec BCAA+Glutamine Xpress 600 Gr

Suda kolay çözünebilen, 5000 mg ek Glutamin içeriği, 5000 mg BCAA içeriği ve hızlı emilimi sayesinde Yılın BCAA’sı Scitec BCAA+Glutamine Xpress!

  1. Yılın Aksesuarı: Grenade Shaker 600 ML

Kolayca yıkanabilen Grenade Shaker alışılmışın dışında tasarımı ile ve fiyat performans başarısıyla kategorinin Oskar’ını kazandı!

BİZİ INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN!