Fit HubYaşamKaçırılmayacak Fırsat: 2017 Supplement Oskarlarında Oyunu Ver, Hediyeni Kazan!

Kaçırılmayacak Fırsat: 2017 Supplement Oskarlarında Oyunu Ver, Hediyeni Kazan!

Türkiye’de bu yıl ilki düzenlenecek olan Supplement Oskarları yarışması bugün başladı!

Supplementler.com sponsorluğunda düzenlenen yarışmada birçok fırsat sizi bekliyor! 2017 yılı boyunca kullandığınız ve favoriniz olarak gördüğünüz supplementleri oylayarak birbirinden güzel hediyeyelere sahip olabilirsiniz. Oskarı en sevdiğiniz supplemente verirken hem Supplementler.com’dan yapacağınız alışverişler için 100 ödül puanı kazanma şansına sahip olup hem de favori seçtiğiniz supplementi kazanabilirsiniz!

2017 Supplement Oskarları Yarışmasına Nasıl Katılacaksınız?

Oylamaya katılmak için bu adrese tıklamalısınız.

“Oylamaya Başla” butonuna basarak 3 aşamalı oylama sürecine başlayacaksınız. İlk adımda karşınıza çıkan sayfadaki bilgileri doldurmanız gerekiyor. İkinci adımda size bir onay kodu gönderilecek, bu kodu girerek devam butonuna basabilirsiniz. Üçüncü adımda ise oylamanız başlayacak.

13 farklı kategoride supplementler göreceksiniz. Bu bölümde her kategori için ilk 3 supplement tercihinizini sıralamanız isteniyor olacak. Eğer birinci seçtiğiniz favori supplementiniz yarışma sonucunda birinci gelirse, çekilişe katılmak hakkına sahip olacaksınız. Her kategori için ayrı ayrı çekiliş yapılacak ve kategorilerde birinci gelen supplementler birinci gelen ürünü tahmin eden 40 kişiye hediye edilecek.

Favori supplementinizi kazanma şansının yanısıra, oylamalarınızı sosyal medyada paylaşırsanız supplementler.com’da yapacağınız alışverişlerde kullanabileceğiniz 100 ödül puanı da kazanacaksınız.

2017 Supplement Oskarları Yarışması Kuralları Nelerdir?

2017 Supplement Oskarları yarışması için oylama 12.12.2017 – 17.12.2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Yarışma kazananları 19.12.2017 tarihinde açıklanacaktır.

18 yaşını doldurmuş olan herkes, üye olma işlemini tamamladıktan sonra oylamaya katılabilir.

Her bir kullanıcı sadece 1 kez oylama yapabilecektir. Aynı kullanıcı birden fazla kez oylamaya katılamayacaktır.

Oylamaya katılan kullanıcılar her bir kategori için sırasıyla 1. 2. ve 3. adayı seçmesi zorunludur.

Oylama sonucu birinci seçtiğin ürün yarışma sonunda birinci gelirse, oyladığın ürünü çekilişle kazanma hakkı elde edeceksin. Üstelik birden fazla kategoride birinci gelen ürünü seçersen, seçtiğin her kategori için ayrı çekiliş hakkı kazanırsın!

Her kategori özelinde birinci seçilen ürünü bilen 30 kullanıcı seçtikleri ürünü kazanma hakkı elde eder.

Oylama sonucu kullandığı oyu sosyal medya hesaplarından paylaşan tüm kullanıcılar, sadece yaptıkları ilk paylaşım için ödül puanına hak kazanacaklardır.

BİZİ INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN!